네이버의 글 재 발행 글입니다.

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They have so many simple and easy way to cook Italian cuisine.
 


 

You can use any Ingredients whatever you have in you pantry

or whatever pop up in your head.


Please click below if you want to see the original recipe of Italian chef Gieda.

Linguine with Shrimp and Lemon Oil Recipe : Giada De Laurentiis : Food Network


Ingredients
For the lemon oil: 

1/2 cup extra-virgin olive oil,  1 lemon : zested


For the pasta:

  • 1 pound linguine pasta

  • 2 tablespoons olive oil

  • 2 shallots, diced

  • 2 garlic cloves, minced

  • 16 ounces frozen shrimp

  • 1/4 cup lemon juice (about 2 lemons)

  • 1 lemon, zested

  • 1 teaspoon salt

  • 1/2 teaspoon freshly ground black pepper

  • 3 ounces arugula (about 3 packed cups)

  • 1/4 cup chopped fresh flat-leaf parsley


Directions


For the lemon oil:

Combine the olive oil and the lemon zest in a small bowl and reserve.


For the pasta:

Bring a large pot of salted water to a boil over high heat.

Add the pasta and cook until tender but still firm to the bite, stirring occasionally,

about 8 to 10 minutes. Drain pasta, reserving 1 cup of the cooking liquid.

 

 

Meanwhile, in a large, heavy skillet warm the olive oil over medium heat.

Add the shallots and garlic and cook for 2 minutes.


 

Add the shrimp and cook until pink, about 5 minutes.

 

Add lemon juice, lemon zest, salt, and pepper. Toss to combine.

 

Add the cooked rotini and add the reserved lemon zest olive oil and add the oil to the pan.

 

  

and the chopped parsley to the pan and toss to combine.

 Serve immediately.

 


I didn’t follow the original recipe because of my husband’s taste. 

That’s why I prepared asparagus as a side dish. 


Please click here if you want to see the Asparagus recipe.

 

Try this recipe.  It won’t let you down.  

Feel so light and healthy.










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Posted by 베 니

댓글을 달아 주세요

  1. Favicon of http://oravy.tistory.com BlogIcon 하수 2010.04.30 09:41 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    ㅎㅎㅎ 제목만 한글...^^

  2. Favicon of https://phoebescafe.tistory.com BlogIcon Phoebe Chung 2010.04.30 10:32 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    Yummy~~~ 저 미용실 가요.ㅎㅎㅎ 홍콩 미용실 처음이라 걱정 시럽네요.ㅎㅎ

  3. Favicon of http://kissthedragon.tistory.com BlogIcon 인생이란 즐거운 롤러코스터 2010.04.30 10:54 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    오잇!! 전 영어로 해석할 거랍니다 우오옷~~

  4. Favicon of http://sarange.net BlogIcon 밋첼™ 2010.04.30 11:04 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    이런이런... 선식과 바나나 하나로 시작한 아침에 보기엔.. 너무 먹음직스런 메뉴인걸요? ㅎㅎㅎ

    베니님~ 화창한 하루.. 즐겁게 시작하셨나요?
    아무래도 호텔 생활이시니 지루하고 힘겨우실 듯 합니다...
    어느덧 4월의 마지막 날입니다. 행복하게 마무리하시고~ 즐거운 주말과 5월.. 맞이하기실 소망합니다^^

  5. Favicon of http://blog.daum.net/yeshira/ BlogIcon 심평원 2010.04.30 11:08 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    ㅎㅎㅎ너무쉬운파스타!어디한번 해볼까 클릭하고 들어와서 영어에서 깜짝ㅎㅎㅎ
    다행히 네이버엔 한글로 송고하시는군요~ㅎㅎㅎ레시피 잘보고가요~~

  6. Favicon of http://leebok.tistory.com BlogIcon 빨간來福 2010.05.01 15:48 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    ㅎㅎ 저희도 엄청 자주 먹죠. 일주일에 이틀은....너무 맛있어 보이네요,

  7. Favicon of http://deborah.tistory.com BlogIcon Deborah 2010.05.02 15:08 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    와.넘 맛있어 보입니다.

  8. Favicon of http://icf1998.tistory.com/ BlogIcon 국젱옥수수재단 2010.07.02 09:33 신고  댓글주소  수정/삭제  댓글쓰기

    이런 음식은 만드는 방법이나 재료가 구하기 어려워 힘들 줄 알았는데..
    ㅋㅋ적당하게 다른 걸로 대체해주시는 센스까지^^
    저도 집에서 이제 이런 음식들을 해 먹을 수 있겠네요~
    특별식으로 한 번 만들어보면 너무 좋을 것 같아용~^^


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베 니

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